alej

alej

neděle 23. července 2017

Zkouška zdatnosti....odolnosti...

bohužel nevyšla....:-( Po třech nedělích, kdy už jsem si myslela, že mi bude dobře a půjdu do práce jsem asi.... po této krásné procházce opět lehla s horečkami. V práci jsem byla celé dva dny....














             ...no já snad začnu kouřit...:-(...možná se mi pak podaří toho hnuse co mám vypálit...:-)
                                                                      Tak hezké dny
                                                                               S:-)

3 komentáře:

  1. Fotky jsi pořídila krásné, ale škoda, že se Ti nepodařilo v přírodě zatočit s tím moribundem, co máš:-(. Já to samé prožívala na přelomu loňské a letošní zimy a je to až nepochopitelné, jak jsou ty bacily teď urputné a sužující.
    Ať je Ti brzy dobře!
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji....teď se to přeléčí atb....ale co dál, aby se to nevracelo...to fakt nevím...a doktoři zřejmě taky ne...mám to od loňského dubna již po sedmé....Máš pravdu, ty bacily jsou teď opravdu nějaké víc agresivní...a urputné....:-(Tak přeji hlavně hodně zdraví a pěkné dny S:-)

      Vymazat
  2. Procházka to byl krásná,ale jak vidno, byla to zkouška. Že někdy nemoc trápí delší dobu to ano, ale že již po sedmé od loňského dubna se to vrací, je divné. Asi organismus je oslabený a hůře odolává bacilům, které jsou teď opravdu nějak víc agresívní a dělá jim dobře smlsnout si na Tobě. Moc Ti přeji,aby atb zabrala a byla jsi v pořádku.
    Hanka

    OdpovědětVymazat