alej

alej

úterý 14. ledna 2020

Advent a Vánoce...

...tak to byla rychlost...ale užili jsme si to...:-) A než se nadějeme budou Velikonoce...:-D Slíbila jsem advent a Vánoce a už je po...já vím..je to pořád ta stejná výmluva...nestíhám...:-) Tak dnes je to pro všechny, kteří by chtěli alespoň nakouknout, jak to u nás v tom krásném čase, který už je bohužel pryč... vypadalo...:-)


...snažila jsem se něco vytvořit i pře domem...aby se u nás Ježíškovi líbilo a aby k nám trefil...:-D


...toto jsem musela vyfotit, protože to je možná letos...a vlastně to bylo loni na konci roku...jediný sníh...








                                                               ...letošní adventní věnec...


                                                                 ...adventní kalendář...


                                                            ....a vše ve znamení jelena...:-)


...stromeček...tak ten jsem chtěla letos veliký...aby se skoro dotýkal stropu...:-D...a pak to vyhrál tenhle huňatý skrček...:-)....ale udělal spoustu radosti, Ježíšek ho našel.... dárečky se pod něj vešly a to bylo to hlavní...:-)







...něco málo jsem napekla...stejně to pak většinou jím jen já...:-)...takže si každý rok říkám, že už péct nebudu...ale pak mi to nedá...protože vůni vanilkových rohlíčků..tu žádná svíčka nebo aroma lampa nenahradí...:-)



...kuličky...to jsou rohlíčky pro lenochy...:-) Když už nás nebaví patlat se s rohlíčkama, tak uděláme kuličky...chuť mají stejnou, hezky vypadají, jsou rychlé....a hlavně...zase je to další druh...:-D



         ...došlo i na dortíky...ale 24 není Štědrý den, ale věk Terezky, která slavila narozeniny...:-) Přála si čokoládový s banánem...



...a jeden mrkvový...abychom náhodou přes svátky nevyšli z cviku a měli stálý příjem...říkám tomu obžerství...:-D







...no....tak zase příští rok...:-) Jak už jsem psala...než se nadějeme budou tu Velikonoce...léto, podzim a zase čas adventu....:-D Přeji vám všem krásný rok 2020...plný pohody, zdraví, lásky...a hlavně slušných lidí kolem sebe...a kdy měl někdo chuť mě sledovat víc...najde mě na Instagramu...:-) https://www.instagram.com/sabipirka/


                                                                                 Sabi

5 komentářů:

  1. Milá Sabi, jako vždy krásný příspěvek. I Vám krásný, zdravý, úspěšný a pokojný rok 2020. Mějte se moc fain. Lenka z Prahy.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, nááádhera. Moje srdce plesá.
    V novém roce jen všechno dobré a těším se zase na další krásné fotky z vašeho nového moc příjemného bydleníčka.
    Měj hezké dny!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sabi, musím napsat, že vaše nové bydlení je opravdu nádherné, vše tak krásně sladěné, vždy když k Tobě nakouknu kochám se. A nejsem sama. Byla jsem požádána blogerkou Jiřinkou z N., která by Ti moc ráda napsala, ale prý ji nejdou vložit k Tobě komentáře, protože cituji: "má tam Googl a já tam nemohu. " Prosí Tě, jestli si můžeš zřídit pole anonymní, aby Ti mohla napsat. Ale sama tomu nerozumím, jak se co u koho zobrazuje, tak jsem ve fázi pátrání. No, pokud to nevypátráme, tak Ti Jiřinky komentáře, které mi zašle na mail můžu kopírovat. Ale lepší by bylo, kdyby to šlo přímo od ní. Teď když o tom tak přemýšlím, tak pole anonymní si musí nastavit asi Jiřinka, nebo né? Jestli můžeš poradit budu ráda.
    Přeji krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď na to koukám, a u Tebe Sabi, jde napsat komentář opravdu jen přes Googl, u ostatních blogů jde vybrat ještě Název/adresa URL a anonymní. Tuto možnost potřebuje právě Jiřinka a možná i ostatní, co nejsou přihlášení k účtu Googl. Ale nevím, jestli se to dá nastavit, tak se na to, prosím, podívej. Moc děkuji a přeji prima týden. D.

      Vymazat
    2. Milá Dáši, moc mě mrzí, že reaguji až dnes. Upřímně jsem se to s blogspotem stále nenaučila a už sem chodím tak málo, že až se jednou nechtěně odhlásím, tak už se asi ani nepřihlásím...:-D Mám FB, ale tam už také skoro nic nedávám a ani ho moc nenavštěvuji. Nejvíce fotek teď vkládám na Instagram(jako sabipirka) Dnes ráno jsem našla v telefonu upozornění na zprávu od Jiřiny z N...ale bohužel ve chvíli, kdy jsem telefon zavřela, oznámení jsem pak už nenašla. Jak říkám...fotit jo...:-D...ale jinak nic...:-D Vím, že tam byl na Jiřinku i email, ale ten už jsem bohužel také nedohledala. Pokud tedy mohu poprosit, zasílám svůj mail sabina.jasanska@email.cz a prosím...zda by mi Jiřinka mohla napsat ještě jednou přímo do mailu. Jinak moc děkuji za sledování, baví mě to a jsem moc ráda, když moje fotky někoho potěší. Budu se snažit vložit nějaké další... již velikonoční. Ještě jednou moc děkuji a přeji krásný den Sabina:-)

      Vymazat