alej

alej

sobota 18. srpna 2018

Stále nebydlíme....:-)

...byť si myslím, že už by se dalo...:-) Bylo ale vedro, tak se spousta dokončovacích prací zase protáhla...a stěhovat se v tom vedru taky nedalo...:-))))....no a teď už se zase nikam nepospíchá...:-) Všude samá bedna...:-) Vždycky něco odvezeme...vyložíme...a zase nabalíme...:-)...Letos na Vánoce... to už snad ale určitě dáme...:-))) 



...hlavně kvůli terénu jsme čekali...teď už se tam dá konečně i najet s autem...letos snad stihneme ještě něco udělat se zahradou...a příští rok by měla přijít na řadu dlažba, brána, garáž a pergola na stání...no....je toho stále spousta....tak uvidíme...:-)


                                                ...vůbec nevím co tady vytvořím...:-)


               ...asi to vyhraje tahle dlažba...ale to až příští rok...tak to možná zase změním...:-))),,,nějak se stále nemůžu smířit s tou strakatinou...


...koupelna má stále pěkná světla...:-))) Ale už jsou alespoň vybraná...jen nejsou namontovaná...




         ...a tady jsem jen vyložila nějaké věci...zatím ale nemají své místo...to bude ještě trvat...:-))) Linka vůbec nemá tuhle barvu...je šedohnědá...foťák to nějak nebere...Zatím jsou to jen fotky z telefonu...Ale pravda je, že v celém domě je hodně sluníčka a spousta oken a v tom se moc fotit nedá...Budu pak na focení asi vyhledávat pošmourné dny...:-)))



...tak moc se mi ta černá líbí...ale manžel jí nemusí, tak jí budu muset vkládat pomalu a postupně...:-)))

Pěkné léto všem...vypadá to, že letos dlouho vydrží...:-)

Sabi ♥ 

5 komentářů:

  1. Moc pěkné, Sabi :) My se stěhovali před vánoci do bytu, ani ne do domku a stále není vše jak má být a dodělané. Buď není čas, nebo se nechce, pořád se odkládá. Taky říkám, že snad do těchto vánoc to bude komplet :) Přeji krásné dny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sabi, tu koupelnu už jsem obdivovala minule, ta se mi opravdu líbí moc.
    Už se na nastěhování těšíte, viď?
    Mej se moc hezky, Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné, nové, to se to bude bydlet! My už bydlíme skoro dva roky, letí to letí. Tenkrát to byl fofr, v červenci se koplo a na Vánoce jsme bydleli, ale jsme už s manželem sami a dřevostavba byl fofr, ale už bychom neměnili. Přeji pohodové zabydlování :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pomalu, ale jistě si to pěkně začínáš zabydlovat :-). Tak ať se daří!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno krásné. Ať se daří a jste v novém šťastní. Věrka

    OdpovědětVymazat