alej

alej

sobota 4. dubna 2020

COVID - 19

...a je to tu... život se zastavil....:-)...a jde to...:-) (jaké to bude mít následky, myslím tím co do ekonomiky...o tom raději nemluvím a zatím o tom ani nechci přemýšlet). Nejdřív jsem z toho byla taková přepadlá, pak jsem si říkala, že tím, že zůstanu se synem doma...udělám si hodně práce...:-)(hlavně to...na co jakože není celý rok čas:-))) ) Bohužel ne...snažím se NĚCO dělat, ale vůbec se mi do NIČEHO nechce...takže v podstatě nedělám NIC...:-D. Dopolední studium mi ubírá roky...a právě asi tu následnou chuť do toho...dělat něco...:-)))(zase si krásně opakuji látku čtvrté třídy a občas mám pocit, že jsem do té školy snad ani nechodila..:-) ) Takže...vesměs se jenom cpeme (jo...to jsem vlastně měla takový skvělý nápad...že si uklidím v šatně a přeberu věci. Při té příležitosti... jsem si spoustu věcí začala zkoušet...a výsledek...? Až to všechno skončí, budu ráda, že mám ve skříni tepláky na gumu..) No...a tak bych mohla pokračovat dál...ale vzhledem k tomu, že si nechci stěžovat, tak vkládám pár už skoro velikonočních fotek. To mě baví...to víte... a díky tomu jsem přesvědčená, že to snad přežiju...:-))) Jo...a pak ještě díky dobrému jídlu(to už tady bylo) a alkoholu....:-)))


...když všichni, tak všichni...:-))) No né...musíte uznat, že mu ta rouška sluší víc než mě...Tuhle jsem dostala...a vzhledem k tomu, že nikam moc nechodíme, přenechala jsem ji králíkovi...krásně mu totiž ladí...:-)))

Jinak nás situace donutila a pustila jsem také do šití...nejsem žádná švadlenka, ale snažím se....:-)))


                            ...no...nikdy by mě nenapadlo, že se tímhle jednou budeme bavit...:-) Myslím, tím...že je budeme šít.... Jinak před všemi, kteří musí roušky nosit celý den smekám...stačí mi chvilku při nákupu...a mám dost...celý den bych v ní opravdu být nechtěla...

                                                                  A teď ty Velikonoce...:-)


 

Letos jsem si myslela, že udělám velikonoční výzdobu v téhle hezké (jak říká moje dcera vyblité) žluté barvě...bohužel nic takového neexistuje. Sehnala jsem pouze to velké žluté vejce...nejspíš z loňské kolekce, páč to bylo ještě v zimě...:-)...a jinak vůbec nic. Stihli jsme se ještě podívat do Německa, než se to tu začalo všechno měnit:-)...a ani tam nic neměli....No a pak přišel koronavirus a už ani nebylo kam se podívat. Nenašla jsem ani na netu. Tak jsem začala hrabošit na půdě a zůstaneme zase u těch krásných.... zeleno modrých, mentolových barev...Vlastně jsem pak zjistila, že se mi líbí víc...:-) Na půdě máme dvě krabice nadepsané "VELIKONOCE"....takže letos je vyvenčím obě...a celé...:-))))



 

















                           Nebolí vás z toho hlava...?:-))) Tak pokračování bude příště...:-)

                                          Mějte krásné dny a já zase něco přidám...:-)

                                                                          Sabi ♥

6 komentářů:

  1. Máte to doma všetko krásne zladené - veľmi sa mi to páči!!!Krásnu jar...Ľubica

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji...:-) Také přeji krásné jaro...S:-)

      Vymazat
  2. Opravdu moc hezky vyzdobené. Přemýšlím, co je to za kytičku na poslední fotce - bílá. Vypadá jako barvínek, ale modrý?
    S takto pozitivní výzdobou určitě dobu rouškovou přežijete ve zdraví.
    V.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji...:-) Ano je to barvínek... bílý... mám ho moc ráda a v zahradě je kde se dá...:-) Krásné dny S:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Velice krásně sladěné.Těším se vždy na váš příspěvek.Jste velice šikovná.

    OdpovědětVymazat
  5. Jako vždy krásně barevně sladěné. těším se na vaše příspěvky. Dana

    OdpovědětVymazat