alej

alej

sobota 4. února 2017

Brambory.....?

Poslala jsem Terezku pro brambory....a mám krásné růžičky...:-)))....ale bramborová kaše byla taky...:-) Teru se učí na zkoušku, kluci šli na hokej...a já tu nádheru fotím...protože si bohužel nejsem jistá, jak dlouho vydrží...:-)











                                                             Pěkný sobotní večer...
                                                                         S:-)

4 komentáře:

  1. Sabinko,prostě kraaaaasa. Úplně jste mě navnadila,taky si udělam radost. Ty podvečerní fotky se mi líbí nejvíce. A děkuji za komentář na mimibazaru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dani, jak je venku hnusná inverze, tak je i ve dne doma hrozná tma....a špatně se fotí...a je fakt, že ty svíčičky to trochu rozjasní...:-) Já jen nevím, jak dlouho ty růžičky vydrží..jsou z Kauflandu...tak to asi nebude žádná sláva...uvidíme. Přes noc je dám do chodby...Ale radost fakt udělají...Určitě někde seženete. Pěkný večer S:-)

      Vymazat
  2. Dobrý den Sabi, zase se budu opakovat, nádhera!!! Děkuji za tip na motýlky :-) Někdy ty kytky z Kaufu, Lidlu atd. vydrží déle než z drahého květinářství. Mějte krásnou neděli :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda Miluško, ale tyhle zrovna asi ne...:-(...no uvidíme. Motýlky mají ještě světle růžové, taky to nemusí být na jaro špatné...:-) Přeji krásnou neděli a děkuji za návštěvu...s:-)

      Vymazat