alej

alej

neděle 9. dubna 2017

Narozeniny....

....to není možné, jak ten čas rychle letí.....no...letí....Lukášek má sedmé narozeniny...vždyť se nedávno narodil....není co dodat....:-)))




                                                   ....ségrám, už není sedm...:-)))...


                                                                ....nám taky ne....:-)))


....těšení na dárek...to bylo fakt kouzelný....polovina už je ale postavená...to musel pochopitelně hned začít....:-)...tak euforie bude brzy pryč....:-)))




                                                        ...a já zase o xxx let starší...:-)))))


                                                                     Pěkný týden....
                                                                              S:-)

6 komentářů:

  1. Sabi, my jsme taky slavili. A také Lukášovo narozeniny, jenže tomu nebylo 7, ale už 23. :O)
    Jo, jo, letí to.
    Máte krásný dort a hezkou výzdobu a na Lukáškovi je vidět, ta radost z dárku.
    Moc Vám to sluší i celé rodině.
    Mějte fajn dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo Dáši.....letí ten čas...je to hrozný...:-)))...ale zase nás Lukášek omladil:-)))...nejstarší dceři bude 22...tak to taky pěkně ufrnklo...:-))) A Vašemu 23...to snad také není možné...Přeji krásné Velikonoce....my v neděli oslavili a v pondělí se Luky probudil s horečkou, kterou má ještě dneska...tak se budeme o Velikonocích válet doma...stejně má být ošklivo...pa, pa..S:-)

      Vymazat
  2. Ahoj Sabi, tak přeji dodatečně vše nejlepší!!! :-) Moc Vám to sluší :-) A tobě bych řekla, že jsi starší ségra, ne mamka :-))) Myslím to vážně. Krásný předvelikonoční týden :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Óóó Miluško moc děkuji....z deseti fotek se vždycky vybere jedna slušná....:-))))))...ale i tak to potěší....:-) Také přeji pěkné dny....my jsme doma s horečkama(Luky)...tak Velikonoce budou válecí...:-) Pá,pá S:-)

      Vymazat
  3. Sabinko,krásné výzdoba a jistě skvělá oslava. A vám to moc sluší! Přeji krásné jarní dny. Stale k Vam na blog chodím,ale času je míň,začali jsme s rekonstrukcí našeho domu a jen to papirovani je síla. Však asi taky víte o čem mluvím. Moc Vás zdravím Sabi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dani...moc děkuji. Úplně to chápu...papírování hrůza...ale pak vybrat obklady, podlahy atd...to je hrůza... Je toho teď všude moc...a to je snad horší, než když nebylo z čeho vybírat. Tlačí na nás ze všech stran a mě... místo toho, abych se na to těšila... to začíná otravovat. A pak už kolikrát i řeknu, jo...dáme tam tohle...přitom to úplně není ono...nebo mám nějakou představu a to nejsem schopná sehnat....:-))) No uvidíte sama...:-)))....ale fakt je, že je na co se těšit...to bych lhala...:-) Pěkné dny S:-)

      Vymazat