alej

alej

úterý 12. června 2018

A opět šikovný truhlář...pomalu se zase něco rýsuje...:-)

....pravda sice pomalu...o to větší radost z toho asi mám...:-) Do koupelny jsme zvolili dubovou dýhu a jsem úplně nadšená...podařilo se chytit barvu jako mají dveře a podlaha v domě...a budeme s ní pokračovat dál...pomalu...:-)))





        ...nohy pod skříňkou původně neměly být...ale bohužel je tak těžká, že to bez nich nejde...







...nad pračku ještě přijdou horní skříňky...no a pak už jen žebříky, baterie, zrcadlo...:-)...a koupelny jsou vlastně hotové...:-)))...a můžeme se skoro POMALU stěhovat...:-)))

                                                                     Tak pěkné dny...:-)

                                                                                Sabi ♥

6 komentářů:

  1. Sabčo, opět veliká paráda. Vše působí vkusně a nesmírně kvalitně! Moc mě tvé příspěvky bavi a tak se těším na každý další.
    Měj se moc fajn a užívej si tu radost i těšení z nového bydlení, Klárka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, moc děkuji. Taky k Tobě ráda koukám, ale už dlouho jsi nic nepsala...:-( Tak se budu těšit....a stále sledovat....:-) Pěkné léto...S:-)

      Vymazat
  2. Sabi, tak pana truhláře si považujte. Na fotkach sice nejsou vidět detaily, ale celek působí fakt parádně! Ať výběr dekoru dřeva, tak celkově zpracování. To se bude bydlet ☺
    Měj se,prima, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petruš, je to hezčí než na fotkách, tam zkresluje i barva...Jsem úplně nadšená..Pana truhláře si považuji...je moc šikovný a hlavně mu nemusím nic vysvětlovat, řeknu to jednou a ukážu a tak to prostě je...je to paráda. Moc takových už není...Postupně budeme šetřit a do budoucna bych s ním chtěla doladit celý dům. Na to se opravdu těším...:-) Krásné dny...S:-)

      Vymazat
  3. Je vidět, že je to naprosto čistá kvalitní práce. To věřím, že si pana truhláře považuješ. Už se to v domečku rýsuje, viď. Fakt se těším až se budete stěhovat. Tvoje aranžmá - to si bude!
    Měj se!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si dal teď na podzim a zimu projekt a to rekonstrukci garáže a dílny. :) Chtěl bych si zařídit takovou menší lakýrnickou místnost, pořídit si šroubový kompresor a tak nějak si s tím hrát. :) Bydlím sám v rodinném domě, tak se musím něčím zabavit, tak občas vymýšlím takové čertoviny. :)

    OdpovědětVymazat