alej

alej

pondělí 11. září 2017

Střepy pro štěstí a vůně šafránu...

...venku chladne...léto odchází...dříve se stmívá....a já hned začnu tahat ze skříní všechny možné svíčky a voňky...Včera jsme se zastavili v mém oblíbeném zahradnictví...nezůstalo jen u kytiček...a s velkou radostí jsem si jako poklad odnášela i novou YANKEE...Před barákem, když jsme vystupovali z auta..se ale asi něco pokazilo....:-)... nejmenovaný člen rodiny:-) vzal svíčku za víčko...a.... určitě z toho bude velké štěstí...:-))). Hlavně, že u stojanu se svíčkami je nápis "Neberte prosím svíčky za víčko"....:-))) Šla z těch střepů ale krásně vyndat, tak jsem jí našla novou sklenici a určitě bude hořet i vonět stejně krásně....no a ty střepy...ty nám třeba opravdu nějaké to štěstí přinesou....někdy se to prostě tak nějak povede...:-)






...voní krásně, tak uvidíme až ji zapálím....ale šafránu z ní opravdu cítím jako šafránu....:-)...převažuje skořice s trochou vanilky a bergamotu...určitě stojí za to ji vyzkoušet...

                                                       ...a pak svíčky a zase svíčky....:-)







                                                                 Krásný voňavý den
                                                                               S:-)

                                                       ...jo...vlastně ještě to víčko....:-)))))


8 komentářů:

  1. Sabinko,zase moc hezké,jeden svícen hezčí než druhý.Hezký večer přeje Hana K.

    OdpovědětVymazat
  2. ten svícen s režným provazem ale je :-), krásný den. Dana

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, střepy nesou štěstí :-) Svíčka dostala super umístění. Nemá to chybu. A stejně i tak nemá chybu ostatní aranžmá.
    Hezké voňavé dny!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc děkuji...a věřím, že štěstí přinese...:-)....Pěkný den S:-)

      Vymazat
  4. Myslím, že svíčka dostala ještě hezčí obal než byl původní. Také do toho zahradnictví jezdím ráda, třeba i jen na dobrou kávu a na čumendu. Sice máme zahradnictví asi 800m od domu, ale tomuto se nevyrovná. Nejen kvalitou. Voňavý večer Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo...i na dortík došlo...vždyť jsem nepsala kam...:-)))) Je fakt, že lepší zahradnictví u nás v okolí není...tak to nebylo těžké odvodit...:-) A to u vás se mu fakt nevyrovná, ale také tam jezdím.. U Dvořáka to halt umí...:-) Pěkné dny Marcelko...S:-)

      Vymazat