alej

alej

úterý 12. září 2017

Fasáda....

.....není bílá...je šedobéžová, jen to nejde nafotit....a je tak trochu jako chameleon...podle počasí...:-) Hlavně jsem chtěla aby neměla růžový, hnědý, oranžový nebo žlutý nádech a to se povedlo....jsem z ní vlastně nadšená...:-) Podle vzorníku jsem se trochu bála, aby nebyla tmavá...:-))))), tak to opravdu není..... mile mě překvapila...







                                               ...a teď co na zem....?...opravdu nevím....







...je toho tak moc....pak se opravdu špatně vybírá...:-)))))..jestli nebylo lepší, když nebylo z čeho vybírat....:-)))....Nějak mi ale připadá, že se k nám nic nehodí....Tak oni to zatím vyřeší finance....a tak bude ještě hodně času na výběr...:-)))))

                                                       Ale tohle je zatím můj favorit....:-)



                                                                   Pěkný zbytek dne
                                                                              S:-)

6 komentářů:

  1. Sabi, dům je krásný, velký a nedivím se, že máš radost z omítky, protože je moderní a neotřelá zároveň. Mě se líbí dlažba na devátém obrázku... určitě to bude ta nejdražší... hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dian...to myslíš tu bíložlutočernou...? Tu jsme vybrali jako první...jenže, když ji pak vidíš ve velké ploše...tak z ní až zrak přechází...:-))) Je potom moc strakatá a hlavně si myslím, že se k nám ty velké plochy moc nehodí...:-(..je to fakt těžký. Ta poslední je pak takový kompromis..i cenově. Je fakt, že na těch flekancích zase tolik není vidět bordýlek...no uvidíme...Ale moc děkuji a také přeji pěkný den S:-)

      Vymazat
  2. Bude to krásný dům. S tou dlažbou ,,babo,raď :-)". Na fasádě jsi nechtěla nádech do určitých barev, tak asi u dlažby taky nebudeš chtít nějak výrazné zabarvení, o čemž svědčí zatím Tvůj favorit. Je pravda, že z většího množství vzorků je výběr těžký.
    Tak ať máš šťastnou ruku při výběru.
    Měj hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, moc děkuji..to je fakt "babo, raď"...je to velká plocha a budeme už na ní pak koukat po zbytek života...:-))) A já jsem schopná doma stokrát přemalovat, když mi barva neladí do oka...:-))))) Budu ještě hledat a přemýšlet...Pěkný den S:-)

      Vymazat
  3. Tvůj favorit byl i naším favoritem. Máme od jara a jsme moc spokojení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobry den. Mohu pozadat o kod/c.barvy a vyrobce omitky. Je krasna.
    lucie.ferkl@seznam.cz
    L.

    OdpovědětVymazat