alej

alej

sobota 25. listopadu 2017

Přehlídka vánočních stromečků....a následná všehochuť....:-)))

...já už se tak těším.....:-)....máte to taky tak? Včera jsme vyrazili do mého oblíbeného zahradnictví a.... to jsem vám musela nafotit...:-) Opravdu mi přecházel zrak...:-))))...Musím ale přiznat, že spousta těch PŘEzdobených stromečků... už je na mě fakt moc....Vždyť mě znáte...mám ráda přírodní dekorace...a tohle bych asi neuměla...:-)...Ale každému se líbí něco jiného... a tak věřím, že každý si najde ten svůj stromeček....:-)


...pod tímhle stromečkem můžete celé svátky prosedět...takže nebude muset nic dělat...To ale stojí nad zamyšlením...:-)))







                                         ...v tomhle oddělení, bych si ale uměla vybrat...:-)





...a tohle...tak to si umím představit do zahrady....úplně to vidím....:-) Zajímavý stromeček...dala bych mu stejné svíčky, jen od nejmenších po největší....a dozdobila... třeba i jako krmítko pro ptáčky...no já si ho snad budu muset koupit....:-)))....jen nevím, kde ho pak skladovat...:-)...garáž...:-))))..to je to pravé místo.... Ta až jednou bude, tak auta tam určitě nebudou...:-)))

...a já než nafotila, tak manžel nakoupil...:-))) Ještě, že máme stejné zájmy....tak moc se k sobě hodíme....:-))))



...krásně voní, vybral dobře...a ta skořice do zásuvky je taky úžasná...:-)..doporučuji...už nám voní celá chodba. Já mám ale stejně ještě na jednu zálusk...THE PERFECT TREE....je to novinka, koupila jsem si jen vosk a nádherně voní....je to taková...alespoň pro mě...opravdu vánoční vůně....nepřeslazená...no... vyzkoušejte...třeba vám taky zavoní....:-)
Jinak už jsem dneska začala snášet krabice z půdy a něco málo už i nazdobila...tak myslím, že to do první adventní neděle nějak zvládnu...:-)...jen tomu teď ještě tak moc chybí zeleň...ale na tu vyrazím až v pátek....No a jak jsem balila podzim, tak jsem se zase radovala nad orchidejkou....od léta stále neúnavně kvete...a vypadá, že jí to vydrží až do Vánoc....uvidíme....:-)




.....a pak dneska ještě přišel balíček...krásně zabalený...přesně, tak jak to mám ráda....mrkněte, třeba by se vám v tomhle obchůdku taky něco líbilo...http://www.venkovsky-dum.cz/article/965-vanocni-mini-ozdoby-silver-10-ks....Mám ráda tyhle ozdobičky...jedny jsem koupila na Bella rose...a když přišly, tak jsem z nich byla tak nadšená, že jsem chtěla další...ale už byly bohužel vyprodané. Tak jsem hledala, až jsem našla...a dokonce levněji...a když se mi něco líbí, tak toho musím mít hóóódně...:-)...tak jsem hned objednala dvoje...:-), takže dobrý počtář už ví, že mám celkem troje....:-)))No a teď už i víte... v jakém duchu, se zase ponesou naše vánoce...:-) Ale co je asi v těch balíčcích...?:-)))))





...nebylo toho dneska nějak moc....?:-)))....Tak si to nechte... když tak... na pokračování...:-)

Pěkný víkend
S:-)



2 komentáře:

  1. Milá Sabi, trochu jsi mne dostala svým článkem na kolena, protože jsem jaksi letos s přípravou adventu, zdobením a prostě vším tím předvánočním shonem, zatím nepoznamenaná. Nemám žádný dárek a okna, které jsem chtěla vypulírovat, se na mne kalně mračí. Jediné co by mohlo připomínat advent, jsou vždy večer rozžaté svíčky, které však zatím doplňují podzimní dekorace, prostě stále máme dýně všude dýně. Musím se tedy polepšit, tak díky za inspiraci! Krásný víkend

    OdpovědětVymazat