alej

alej

neděle 19. března 2017

Modřenec a narcisky.....

.....modřenec bílý...:-) Mám ho letos prvně....je s ním zaplavená zahrada..tedy tím opravdu modrým:-)...a já ho nikdy moc nemusela...ale natrefila jsem na tento bílý a ten je takový milý....Venku to pořád jarně nevypadá, tak zatím jarníme doma....stále a stále a stále....:-) 








                                                              Krásný pracovní týden....
                                                                              S:-)

6 komentářů:

  1. Ahoj Sabi, netrpělivě tě celý týden vyhlížím :-) No krása :-) U nás dnes bylo slunečno, ale foukal studený vítr. Nevím proč, ale letos se na jaro neskutečně těším. Já mám ráda všechny jarní kytky. Už jsem osázela venkovní květináče, snad nebude už moc mrznout.
    Měj se krásně a hezký celý týden :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Miluško, já teď vůbec nestíhám...:-(...občas něco nafotím, ale už není čas to zpracovat....:-)...tak jsem vložila něco málo... Taky už se toho jara nemůžu dočkat a těším se na něj. U nás dneska celý den pršelo...Ty květináče ti závidím....snad příští víkend bude trochu víc času...musím nutně něco udělat s tou naší zanedbanou zahrádkou. Jak mi na podzim nebylo dobře, tak jsme jí ani pořádně nezazimovala...a podle toho teď vypadá. Děkuji za návštěvu a také přeji pěkný týden...Pá,pá S:-)

      Vymazat
  2. Jedním slovem - nádhera. Útulný domov, krásné fotečky.
    Příjemnou neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Dáši....u Vás jsou zase krásné bledulky....až z nich jaro dýchá....:-)¨
      Pěkný týden S:-)

      Vymazat
  3. No, páni! Já vůbec netušila, že máte blog! Až dnes z Mimibazaru jsem se to dozvěděla. Nakoukla jsem a nádhera! Moc zdravím a přeji krásné dny, Klárka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, moc děkuji...já si zase říkala, kde jste tak dlouho...:-) Už se moc těším na Vaše fotečky a taky přeji krásné dny....S:-)

      Vymazat