alej

alej

pondělí 8. května 2017

...a ještě jedna dobrůtková....

...Lukášek odjel na školu v přírodě, taťka slouží....tak jsme si s Terezkou udělaly něco dobrého a válíme se....Myslela jsem, že půjdu odpoledne na zahrádku, ale počasí se moc nechce, tak je to alespoň pěkný den k odpočinku...ještě, že letos nejedeme nikam na dovolenou...:-) Peníze slupne baráček a já alespoň nemusím do plavek...:-)))...to by se mi po tom válení totiž ani moc nechtělo...:-)
Nakoupila jsem si nějaké kytičky, tak počkají....a zasadím je až v týdnu...Pár jsem si jich ale vzala domu...sluší jim to i tady....:-)













                                                ...mějte krásný.... zkrácený... pracovní týden...
                                                                                   S:-)

4 komentáře:

  1. Dobrý den, dnes jsem objevila Váš blog, znám Váš byt již z MMB, ale blog mi bohužel nějak unikl, máte moc pěkné bydlení. Hezký večer Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Evi, zkusila jsem blog jen tak pro radost....ale není moc času a hlavně nějak nejsem na to psaní...tak je to spíš o fotkách...:-) Budu ráda, když zase někdy nakouknete...:-) Přeji pěkné a snad teplejší dny... S:-)

      Vymazat
  2. Dobrůtka vypadá moc dobře a sluší to i kytičkám. Ono je fajn udělat si někdy doma havaj.
    Ony to ty plavky unesou :-)
    Hezké dny!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Hani... já budu doufat....protože alespoň na zahradu, bych je stejně vytáhla...:-)))...pokud to tedy letos počasí dovolí...:-)))))) Pěkný den S:-)

      Vymazat