alej

alej

úterý 9. května 2017

Zima, zima....a zase zima....

.....když mi ráno v autě píplo, že jsou čtyři stupně...a já měla na sobě baleríny...tak mi bylo docela ouvej....rychle jsem to přeběhla z parkoviště do práce a pak zase rychle domu.....a ty připravené kytičky, co jsem chtěla dneska zasadit, jsem zase nezasadila...tak nám to zatím alespoň zpříjemní doma....už je to ale protivné...že jo...?











                                         ...tak snad zítra bude tepleji....:-) Mějte pěkný den...
                                                                                 S:-)

8 komentářů:

  1. Dekorace doma je to moc hezká, jenže už by měly tyto kytičky zkrášlovat místa venkovní.
    Tak snad se už konečně dočkáme.
    Hezké dny přeji!
    Hanka z Podkrkonoší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, u nás byl ráno jeden a půl stupeň...tak nám kytičky budou zatím zkrášlovat jen byt....ale věřím, že se dočkáme. Pak si zase bude stěžovat jaká jsou vedra...:-)))) To si člověk fakt nevybere...:-) Pěkné dny S:-)

      Vymazat
  2. Sabi,už bude jistě líp. Zitra už 10 až 13°a pek ještě tepleji. Zatim děláme sklepní prostory,ale budou z části obytné a na konci května máme naplánovanou střechu a to už pak určitě ani nekapne :].

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím Dani....ráno jsem škrábala auto. Místo včerejších čtyř stupňů byl dneska jeden a půl...zahřát si auto předem mě fakt nenapadlo....Ale baleríny jsem si statečně zase vzala...:-)Věřím ale, že když budete dělat střechu, že už bude hezky a opravdu ani nekápne....tak už aby byl konec května....:-) Pěkné dny S:-)

      Vymazat
  3. Milá Sabino, prsty na klávesnici mě dovedli, nejspíš zcela nenáhodně, až na Tvůj blog.
    Máme společnou ,,lásku" k cyklistice:-), a pravděpodobně i zálibu v bílé barvě.
    Momentálně ujíždím na bílých květináčích.
    Prostě je tu hezky a tak s dovolením občas ráda do Tvé alejky zavítám.
    Pěkný večer
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je jasný Henrieto, jsem ráda, že se ti u nás líbí...:-) Já zase mrkla k tobě a fat mě to pobavilo....tak se budeme navštěvovat vzájemně...:-))
      Pěkný den S:-)

      Vymazat
  4. Dobrý den, dnes jsem objevila Váš krásný blog. A určitě jsem tady nebyla naposledy. Ráda Vás přivítám také na svém blogu o zahradě.
    Zdraví Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Míšo, to jsem ráda, že se Vám u nás líbí. Budu ráda, když zase nakouknete. A já se zase ráda podívám k Vám....kytičky to je moje....:-)....už se těším na pořádnou zahrádku...:-) Pěkné dny S:-)

      Vymazat