alej

alej

neděle 5. února 2017

Nedělní odpoledne....

Bylo to krásné nedělní odpoledne....venku hnus...tak dá se snad dělat něco jiného....než si dát něco dobrého a válet se....?:-) Mám ráda tyhle důvody...:-))))...dám si to pak s chutí a bez výčitek....:-)




                                                                   A zase motýlci...:-)







                                                               Krásný pracovní týden...
                                                                             S:-)

6 komentářů:

  1. Krásný pracovní týden i vám. Ja jsem sice doma na mateřské,ale uz asi začnu chodit na pár hodin vypomahat do kavárny vedle ve městě. Moc vás zdravím a buchta byla jistě skvělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Dani, já bych byla doma na mateřské hned...do práce bych nepospíchala...:-) Buchta byla dobrá, jen ji musím vyfotit hned...protože se po ní okamžitě zapráší...:-))))
      Pěkný večer....S:-)

      Vymazat
  2. Dobrý den Sabi, dnes ,, možná " budu mít motýlky. Dcera by měla jít do Vaňkovky, tak jsem ji zaůkolovala. Omlouvám se za to kroužkované u , ale na ipadu mi to jinak nejde napsat. Už jsem to třikrát mazala a furt mi tam skáče kroužek :-) Mějte i Vy krásný začátek týdne, u nás je přehnusně :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluško, určitě ještě budou...tak budete mít radost..:-)Já šla dneska ještě pro jednoho velkého zeleného a uzmula jsem pro kamarádku posledního velkého růžového...:-) Jsou parádní a krásně se s nimi dekoruje....Tak přeji hodně motýlkové radosti...S:-) Jinak u nás je taky hnusně..:-(...skoro až přehnusně...:-(:-)

      Vymazat
    2. Sabi, tak to jste měla štěstí :-) Dceři to včera nevyšlo, takže pochybuji, že příští týden ještě budou :-( No nic, nemusím mít všechno. Zatím se mějte :-)

      Vymazat
    3. Jééé, tak to je škoda...:-(...ale třeba budou...mají jich tam hodně...bílé, zelené...ale nejvíce těch zelených...růžové už ani u nás nemají...:-( Pěkný večer S:-)

      Vymazat