alej

alej

sobota 28. ledna 2017

Že by jaro.....?

No...to asi ne....když se podívám ven z okna....A k té zimě je ještě pěkná inverze. U nás na chodbě... už ale jaro začíná...loňské cibulky....mám z nich velkou radost....:-)








                                                                    Pěknou sobotu...
                                                                             S:-)

3 komentáře:

  1. Sabinko krása,kdena tohle vše berete čas???

    OdpovědětVymazat
  2. Mam ráda vaše fotky na mimibazaru,často tam šmejdim vašim bytem,ale tady jich mate mnohem více a krásné. Mam rada jejich náladu a z vašeho profilu vím ze máte 3 děti a ještě stíháte tohle všechno??? Opravdu klobouk dolu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dani, čas mám teď, protože jsem už od 9. 12. doma na neschopence po pátém zápalu plic:-( Ale zítra už jdu na kontrolu a doufám, že ve středu už do práce. Pak už toho času bude méně...tak i méně fotek:-(. Děti mám dvě...jedna holčička...no holčička...:-)..už je to slečna 18.. je manžela z prvního manželství....a já mám taky jednu z prvního manželství...:-)))...té je 21, tak už s námi ani pořádně není doma...a pak máme společně Lukáška...bude mu 7 let...takže to jde...:-)))...Máme to takové komplikované:-)))Jsem ráda, že se Vám u nás líbí a budu ráda, když občas nakouknete:-) Přeji krásný zbytek neděle:-) S.

      Vymazat